Portakal Çiçeğinin Mutlulukla Bir İlgisi Olmalı - Jo Malone Orange Blossom

Kokular bize anılarımızı hatırlatan en güçlü duyumuz... Bizi mutlu eden, bambaşka bir yere alıp götüren...

İş çıkışı burnuma gelen bahar havası kokusu ve sabah saatlerinde boynuma sıktığım Jo Malone Orange Blossom'ın birleşimi ile o anda İstanbul'un keşmekeş trafiğine gireceğimi bilmek canımı sııkmıyor (5-10 dk'lığına). Ve evet bence portakal çiçeğinin mutlulukla bir ilgisi olmalı diye düşünüyorum. 

Jo Malone Orange Blossom'ı şu şekilde tanımlıyor;

Los Angeles, Bel-Air’de bulunan bir otelde geçirilen zamandan esinlenerek yaratılan Orange Blossom (Portakal Çiçeği), dalından yeni koparılmış çiçeklerin, canlandırıcı turunçgillerin ve üzerinde çiğ damlaları olan yeşilliklerin karışımından oluşan hoş bir bahar karışımı. Bir bahçede gezinti yapmak kadar ferahlatıcı olan Orange Blossom, portakal çiçeklerinin yanı sıra limon otu ve ezilmiş mandalina yapraklarının üst notalarını içeriyor. Son olarak, nilüfer çiçeği, şaşırtıcı ve değişik bir leylak kokusunu açığa çıkarıyor. 

Bende hissettirdiği; ilkbaharın şişelenmiş hali- duygusu... Havaların bir sıcak bir soğuk olmasıyla hortlayan hastalıklara karşı bağışıklık sistemimizi güçlendirmemiz için ihtiyacımız olan şey bir doz c vitamini ve bir doz mutluluk bence... 

Benim gibi ferah, çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsanız Jo Malone'un mağazasına uğrayıp denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca kokusu kolonya olmasına rağmen çoğu eau de toilette'e göre oldukça kalıcı. 

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Videos