the Body Shop Tea Tree Face Mask

Cilt Maskeleri

TBS Tea Tree yüz maskesi uzunca bir süre paylaşılmayı bekleyenler. Aslında bir dargın bir barışığız diyebiliriz kendisiyle. Öncelikle çok büyük umutlarla almadığımı söyleyebilirim. Geçtiğimiz kış kullanmaya başladığım dönemde yüzümde daha fazla sivilce çıkardığını şüphelendiğimden dolayı bırakmıştım ama sivilcelerim çıkmaya devam etti :D Sonuç olarak 2 ay önce bu maskeye yeni bir şans vermek istedim.
Cilt Maskeleri

Sonuç olarak ikinci baharımızı yaşadığımızı söyleyebilirim :) Her Pazar günü banyo sonrası maskemi sürüm yaklaşık 30 dk bekleyip yıkıyorum. Sonrasında nemlendiricimi sürüyorum. Kesinlikle sivilcelerimi iyileştirdiğini söyleyebilirim. Ayrıca cildimin yağlanmasını da kontrol altına alıyor. Şu an yarısından fazlası bitti bile. 2. kutuyu alabilirim :)

----

We have a compliacted relationship with this mask actually. We can say we are together and a part at the same time. The first time when we first met, I thought that it causes my over exploiding blemishes. But since I've noticed there is nothing related with that, I decided to use it anyway. Ana I'm using it for two months.

In conclusion, I can say that we are having our second spring ^_^ Every sunday, I'm applying it to my face after shower and waiting until it dries like 30 minutes. Than I'm cleaning it and using my moisturiser. I saw that it heals my blemishes. It's not a miracle thing, buy I think it helps me with dealing my blemishes without overdrying my face. I think I can give a chance to repurchase it.

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice'cim aslında yorumunu silmedim ama silinmiş görünüyor :)

      Tea tree mask güzel bir maske kesinlikle sivilcelerimin iyileşmesine yardımcı oluyor ancak mucizevi bir etkisi yok.

      Bu arada yorumun aklıma çay ağacı yağı ile de ilgili bir yazı yazmayı getirdi :)

      Sil

 

Videos